Ето какво се случва с убийците на Георги от Крива бара

https://crimes.bg/analizi/eto-kakvo-se-sluchva-s-ubiycite-na-georgi-ot-kriva-bara/41866 Crimes.bg
Ето какво се случва с убийците на Георги от Крива бара

Ето какво се случва с убийците на Георги от Крива бара

 

Окръжният съд във Враца реши съдбата на убийците на Георги от Крива бара. Магистратите осъдиха на 20 години „лишаване от свобода“ подсъдимия А. И. и на 17 години подсъдимия И. А. Двамата обвиняеми ще изтърпят присъдите си при първоначален „строг“ режим, пише БЛИЦ, позовавайки се на bulnews.bg.

 

Двамата бяха признати за виновни в това, че на 27.07.2020 г., около 21.30 часа, в село Крива бара в съучастие като съизвършители умишлено са умъртвили Г. Г. Те са му нанесли множество удари по главата и тялото с ръце и крака. Убийците са използвали метална тръба. Деянието е извършено по особено мъчителен начин за убития и с особена жестокост.

 

За подсъдимия А. И. бе определено едно общо наказание по това дело и по наказателно общ характер дело № 334/20 по описа на Районен съд – Козлодуй за проявена жестокост към животно, като общото наказание е 20 години „лишаване от свобода“ при първоначален „строг“ режим.

 

Също така двамата подсъдими солидарно ще трябва да заплатят 100 000 лв. на Е. С. и 50 000 лв. на А. Г. – майката и братът на убития. Сумите са обезщетение за причинени неимуществени вреди от деянието.

 

Изготвянето на мотивите към присъдата ще се случи в законоустановения срок.

 

Присъдата на Окръжен съд – Враца може да бъде обжалвана в 15-дневен срок пред Апелативен съд – София, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.