Ето какво се случва с тройния убиец от "Гео Милев"

https://crimes.bg/analizi/eto-kakvo-se-sluchva-s-troyniya-ubiec-ot-geo-milev/42611 Crimes.bg
Ето какво се случва с тройния убиец от "Гео Милев"

Ето какво се случва с тройния убиец от "Гео Милев"


Софийският апелативен съд отново поряза тройния убиец от "Гео Милев". За пореден път магистратите отказаха да го освободят предсрочно от затвора. Мотивът им, че той не осъзнава напълно вредата, която е причинил с деянието си. Тричленният съдебен състав взе окончателно решение на 29 декември.


И тази година Димитър Кънчев посрещна Нова година зад решетките.


В момента той се намира в затворническото общежитие в Казичене. Кънчев е там от 17 юни 2017 г. Той бе преместен заради добро поведение за изтърпява на остатъка от 2 години и половина присъдата си, която е общо 16 години за тройното убийство, извършено от него.


Кънчев уби баща си - оръжейника Николай Кънчев. Освен неговия живот, той отне и този на мащехата си Миглена, както и на 4-годишното си братче, което също се казва Николай.


Драмата се разигра на 1 март 1997 година, когато телата на трите жертви бяха открити в семейния мезонет, намиращ се в столичния кв. “Гео Милев”. Ден по-късно убиецът бе арестуван.


Първоначално 18-годишният младеж признава вината си. Но по-късно се отрича от показанията си, заявявайки че е бил под въздействието на диазепам.


Преди годна Кънчев отново настоя да излезе на свобода, отричайки вината си. Но тогава магистратите също се аргументираха с мотива, че той не осъзнава напълно вината си, пише БЛИЦ.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.