Ето какво се случва с Кристина от Сандански, която уби двете си деца

https://crimes.bg/analizi/eto-kakvo-se-sluchva-s-kristina-ot-sandanski-koyato-ubi-dvete-si-deca/42619 Crimes.bg
Ето какво се случва с Кристина от Сандански, която уби двете си деца

Ето какво се случва с Кристина от Сандански, която уби двете си деца

32-годишната Кристина от Сандански, която уби двете си деца, е предадена на съд от Окръжната прокуратура в Благоевград. Тя е извършила тежкото престъпление с особена жестокост.

Бащата на децата е мъж, с когото Кристина живеела на семейни начала в Сандански. Синът им се родил през 2015 г., а дъщеря им през 2017 година.

Драмата се разигра на 19 ноември 2020 г. Тогава Кристина се насочила с нож към децата си и след това им нанесла множество удари.

Пристигналите на местопроизшествието медицински екипи единствено констатирали смъртта на децата. Установено е, че Кристина е нанесла по 30 удара с нож на децата си. Раните им са били предимно в областта на шията и гърдите.

Експертизата е установила, че Кристина не е била в състояние на афект в момента на извършване на престъплението.

Не установено наличието на психично заболяване освен нестабилност на психическото състояние. 

Няма предпоставка и за прилагането на принудителни медицински мерки спрямо Кристина, съобщават от обвинението. Магистратите са категорични, че няма пречка в здравословното й състояние, поради която тя не може да участва пълноценно в наказателния процес, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.