Ето какво се случва с Илиян Бабичката, който бе обвинен за кражбата на джипа на Плевнелиеви

https://crimes.bg/analizi/eto-kakvo-se-sluchva-s-iliyan-babichkata-koyto-be-obvinen-za-krazhbata-na-dzhipa-na-plevnelievi/42600 Crimes.bg
Ето какво се случва с Илиян Бабичката, който бе обвинен за кражбата на джипа на Плевнелиеви

Ето какво се случва с Илиян Бабичката, който участва в кражбата на джипа на Плевнелиеви

Илиан Димитров, по-известен като Бабичката, се сдоби с обвинение заради участието си в кражбата на джипа на Плевнелиеви. Той бе сочен като съучастник на крадеца.

Но софийският градски съд го пусна на свобода. Той се размина без мярка за неотклонение, въпреки че обвинен като съучастник в престъплението.

Магистрати от първа инстанция стигнаха до извода, че Илиян Димитров-Бабичката е задържан неправомерно. Позовавайки се на полицейска магистратите заключиха, че тя не може да се използва като доказателство в съда.

Те изтъкват и още един мотив. Според тях Десислава Плевнелиева се е колебаела при разпознаването на задържания. Тя не е била сигурна дали той наистина е мъжът, с когото се е сблъскала няколко пъти непосредствено преди кражбата на автомобила си.

Засега все още няма информация за случващото се с откраднатия джип. Няма яснота нито къде се намира возило, нито дали е разглобено и продадено на части, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.