Ето какво се случва с децата на убитата Красимира

https://crimes.bg/analizi/eto-kakvo-se-sluchva-s-decata-na-ubitata-krasimira/41960 Crimes.bg
Ето какво се случва с децата на убитата Красимира

Вижте какво се случва с децата на убитата Красимира

 

На 11 септември се навърши 1 година от смъртта на 22-годишната Красимира Куковска, която бе убита от своя доскорошен любим Любомир Петров.

 

Репортер на БЛИЦ се срещна с Дочка Колева от Хисар, която е баба на Красимира. Със сълзи на очи възрастната жена сподели, че на предишната годишнината от смъртта на Краси са отишли в Бегово на гробищата и там не са били нито свекърът, нито свекърва й.

 

Дочка сподели, че свекървата не разрешила на семейството да направи паметник на внучка си, тъй като тялото й ще бъде извадено. 

 

Възрастната жена сподели, че не знае дали свекървата на Краси е получила разрешение за това, още повече, че нейният син призна за убийството.

 

Родителските права на двете деца на покойната са присъдени на майката на нейния убиец.

 

„Те празнуват, смеят се, живот си живеят, а аз не спирам да плача, моето дете е закопано в земята и винаги ще остане на 22“, споделя със сълзи на очи почернената Дочка, пише БЛИЦ.

 

Възрастната жена добави, че тя и съпругът й могат да виждат веднъж в месеца за по час правнуците си в Калояново. Въпреки възрастта си, Дочка има желание и енергия да отгледа децата. Тя има и малък собствен бизнес и на практика има финансовата възможност за това. Но делото за попечителство все още е в ход. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.