Ето къде се е укривал Брендо през последните 5 години

https://crimes.bg/analizi/eto-kade-se-e-ukrival-brendo-prez-poslednite-5-godini/41893 Crimes.bg
Ето къде се е укривал Брендо през последните 5 години

Ето къде е било скривалището на Брендо през последните 5 години

 

В продължение на цели 5 години Брендо се укриваше от правосъдието. На 6 септември кокаиновият крал бе задържан във вилно селище в Святошинский район близо до Киев. Той се е укривал там почти 5 г. там, съобщава „Труд”, позовавайки се на украински източник.

 

През 2016 година Банев напусна родината с фалшив паспорт, след като беше осъден на 6 г. затвор за пране на пари. Той успя да се измъкне, тъй като беше оставен на свобода до произнасяне на присъдата с най-леката мярка - „подписка”.

 

До момента на залавянето си мафиотът се е укривал в къща на 15 км от Киев, наета от него. През това време той многократно е пътувал в чужбина, установили украинските разследващи. Киевската полиция е получила информация за българския наркобарон от Румъния, където Банев е осъден на 10,5 г. за наркотрафик. Той има и 20-годишна присъда за дрога и пране на пари в Италия, след като беше заловен при акция „Кокаинови крале”.

 

Повече от 2 седмици нашенецът е бил следен, преди къщата му да бъде атакувана от спецполицаи. Преди това украинският съд е издал разрешение. Заедно с Брендо са задържани молдовец и румънец. В специално пригодено помещение са били намерени 300 растения канабис и 39 пакета с дрога.

 

Според запознати домашната наркооранжерия едва ли е на Брендо, чието състояние се оценява на милиони. Те предполагат, че за това стои някой от другите двама чужденци. Но според други Брендо е загубил голяма част от богатството си, след като е издирван от Интерпол по целия свят, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Труд".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.