Екзотични любимци пазят дворците на бизнесмени и мутри. Част 1

https://crimes.bg/analizi/ekzotichni-lyubimci-pazyat-dvorcite-na-biznesmeni-i-mutri-chast-1/37460 Crimes.bg
Екзотични любимци пазят дворците на бизнесмени и мутри. Част 1

Нова мода има сред босовете у нас и това е отглеждането на хищници и други екзотични животни.




Източник:




2015-01-31 09:00:00


Личности


6

Прочетено: 895482

Кратка връзка








Бизнесмени и мутри пазаруват по поръчка необичайни домашни любимци и ги крият  в просторните си имения. За да  се грижат за тях назначават даже специални гледачи.

В именията се разхождат тигри, лъвове и пуми, а по зелената морава препускат понита, сърнички и елени. Някои от животинките обаче надживявали стопаните си, разказват елитни ветеринари, които обслужват „на повикване“ домашните любимци.

Първият, въвел тази нова мода бил Кръстника на родната мафия Иво Карамански. Близо година, на вилата си в „Бояна“ Карамански се грижел за малко мече, което като пораснало обаче, се превърнало в агресивен звяр. Слуховете са, че бодигардът на д-р Контантин Тренчев го застрелял и направил на кюфтета. В двора на къщата си Кръстника създал същинска зоопарк. По ливадата подскачали сърни и елени. Бил притежател и на скален орел и маймунка на име Мънки. След смъртта на стопанина си грижата за животните била прехвърлена на столичния зоопарк.

Сикаджийския бос пък, Дмитрий Минев - Димата Руснака притежавал екзотична колекция от тарантули. Според мълвата в подземния свят той използвал отровните паяци за да сплаши сгафил бизнесмен, който едва не се гътнал от ужас

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.