Един от шефовете на руския Газпром се обеси в гаража си (Втори служител на компанията се самоубива в рамките на дни – Има ли войната общо?

https://crimes.bg/analizi/edin-ot-shefovete-na-ruskiya-gazprom-se-obesi-v-garazha-si-vtori-sluzhitel-na-kompaniyata-se-samoubiva-v-ramkite-na-dni-ima-li-voynata-obshto/42928 Crimes.bg
Един от шефовете на руския Газпром се обеси в гаража си (Втори служител на компанията се самоубива в рамките на дни – Има ли войната общо?

 

Поредица от странни трагични случаи в руския гигант Газпром, узна Crimes.

Един от големите шефове в компанията Александър Тюляков е сложил край на живота си, предадоха световните медии. Тюляков е финансовият директор на Газпром и е избрал да сложи край на живота си като се обеси.

Тялото на 61-годишния мъж е било открито в гаража ми, той е оставил и предсмъртно писмо. Въпреки това обаче близките му се съмняват, че става въпрос за самоубийство, изтъквайки, че той никога не е показвал, че има намерения да сложи край на живота си. Не е бил и в депресия.

Семейството на Тюляков е отказало всякакви други коментари за трагедията. Която, според мнозина експерти, е пряко обвързана с войната в Украйна. В последните дни газовият гигант пострада тежко заради руската инвазия в страната. Поради тази причина редица рекламни договори на Газпром с футболни клубове и УЕФА бяха прекратени. Което коства на компанията загуби за стотици милиони.

Някои смятат, че именно това е довело до трагедията. Тюляков е вторият служител на гиганта в рамките на само няколко дена, който слага сам край на живота си.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.