Джок Полфрийман излиза от Бусманци

https://crimes.bg/analizi/dzhok-polfriyman-izliza-ot-busmanci/38360 Crimes.bg
Джок Полфрийман излиза от Бусманци

Всяка седмица ще трябва да се подписва в районното

Всеки момент убиецът Джок Полфрийман ще напусне Специализирания дом за временно настаняване на чужденци в Бусманци.

 

Това стана ясно от думите на директора на Дирекция „Миграция“ ст. комисар Николай Николов.

 

Припомняме, че по-рано днес стана ясно, че служители на МВР претърсили вещите на Джок Полфрийман в центъра за чужденци в Бусманци. От думите на ст. комисар Николай Николов стана ясно, че забраната му да напуска страната остава, а паспортът на австралиеца ще е в българските власти до окончателно произнасяне на съда. 

 

Вчера българската страна е уведомена от посолството на Австралия, че Джок Полфрийман е получил документа си за самоличност. „Не е правено претърсване, правена е рутинна проверка“, коментира Николов информацията, че в центъра текат обиски и уточни, че е Джок Полфрийман е имал телефон с камера, който е забранен от правилника, той обаче го е счупил сам.

 

При него са открити още три телефона. Припомняме, че по-рано днес двама австралийски дипломати влязоха в центъра. Те носиха със себе си и папка с документи.  По думите на ст. комисар Николай Николов, Джок Полфрийман ще отиде на частен адрес в София, след като напусне Специализирания дом за временно настаняване на чужденци в Бусманци.

 

Той всяка седмица ще трябва да се явява в районно управление на МВР, за да се подписва, а забраната да напуска страната остава в сила.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.