Драма! Голям пожар ужаси Благоевград

https://crimes.bg/analizi/drama-golyam-pozhar-uzhasi-blagoevgrad/42048 Crimes.bg
Драма! Голям пожар ужаси Благоевград

Голям пожар гори в центъра на Благоевград, съобщи радио Фокус.

На място има няколко екипа на пожарната и полицията. Огънят се е възпламенил в една от емблематичните сгради на Благоевград, наричана Купола. Предполага се, че огънят е тръгнал от дискотеката, която се помещава в нея.  

Към момента няма данни за пострадали хора, въпреки че гъсти облаци дим се стелят над целия град. Нанесени са сериозни материални щети. 

Към момента огънят е овладян. Пожарните автомобили са локализирани от трите страни на сградата. По първоначална информация огънят е тръгнал от електрическо табло, намиращо се в пиано бара, който е разположен в същата сграда.

Нанесени са огромни материални щети, а по думите на очевидци, всеки момент изгорялата конструкция на „Купола” ще падне. В сградата се помещават още магазин за солени и сладки изделия, дискотека и банка. Освен горящата сграда, огънят е обхванал и две съседни, една от които е жилищна. Хората са евакуирани. На мястото на инцидента освен пожарни екипи и полиция, има и представители на Община Благоевград.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.