Дни преди да бъде прегазен от пиян джигит, полицаят Тодор Тодоров…

https://crimes.bg/analizi/dni-predi-da-bade-pregazen-ot-piyan-dzhigit-policayat-todor-todorov/40132 Crimes.bg
Дни преди да бъде прегазен от пиян джигит, полицаят Тодор Тодоров…

Преди година сключил брак

Само няколко дни, преди да бъде прегазен от пиян шофьор на пътя между селата Сокол и Радево, полицаят Тодор Тодоров почерпил за дипломирането си в старозагорския Тракийски университет.

 

Това споделиха, след като си взеха „Сбогом!”, негови колеги от новозагорското РУ, пише „Телеграф”.  

 

„Беше невероятно лъчезарно момче, истински мъж и полицай. Учтив, точен в работата, никога не е отказал да помогне. Лаконичен и стегнат, малцина знаеха, че учи задочно, даже аз самият наскоро научих за това”, сподели шефът на „Охранителна полиция” Красимир Ангелов.

 

„Невероятна трагедия. Само преди година, през октомври, Тошко сключи брак с приятелката си Звезделина, с която бяха неразделни. Даже преди да започне работа в МВР, той се беше преместил да живее в Пловдив, където тя учеше политология в местния университет. Хвана се да работи като готвач в един от ресторантите, само и само да са заедно...”, припомни със сълзи на очите негов приятел от ученическите години.

 

Сред дошлите да се простят с Тодор бяха съученици от местната гимназия, приятели от МСС „Народни момчета”, колеги и близки на двете опечалени семейства.

 

Потъналата в скръб Звезделина едва се крепеше в прегръдките на брат си Тодор, сълзите не спряха да извират от очите на таткото и майката. С едноминутно мълчание и падане на колене множеството отдаде последната почит пред загиналия млад мъж преди траурната процесия да потегли към гробищния парк.

 

Непрочетени останаха съболезнователните адреси от министъра на вътрешните работи и директора на ОД на МВР-Сливен, които бяха предадени на таткото на Звезделина, дългогодишен полицай.

 

Поклон пред паметта му!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.