Директорът на полицията Христо Терзийски и главният секретар на МВР Ивайло Иванов с подробности за страшната кървава драма навръх Цветница!

https://crimes.bg/analizi/direktorat-na-policiyata-hristo-terziyski-i-glavniyat-sekretar-na-mvr-ivaylo-ivanov-s-podrobnosti-za-strashnata-karvava-drama-navrah-cvetnica/38664 Crimes.bg
Директорът на полицията Христо Терзийски и главният секретар на МВР Ивайло Иванов с подробности за страшната кървава драма навръх Цветница!

Христо Терзийски и Ивайло Иванов разкриха подробности по случая, в който инструктор по плуване във Велинград уби жена си и сина си, а после се самоуби!

За кървавото меле стана ясно навръх Цветница, когато бяха открити трите трупа. Велко Клешков се казва инициаторът на трагедията.

„Колегите са се отзовали незабавно, но най-вероятно е отключена агресия при неизяснени обстоятелства. Основната версия, по която работим, е за две убийства и едно самоубийство. Следствените действия продължават“, увери директорът на Главна дирекция „Национална полиция“ главен комисар Христо Терзийски.

Колегата му Ивайло Иванов - главен секретар на МВР, също застана пред медии.

„Нещо е отключило агресията на инструктора по плуване от Велинград, който уби съпругата и сина си. Няма обаче външна намеса“, каза по bTV Ивайло Иванов.

 

„Сигурно е, че 68-годишният мъж е намушкал с нож съпругата си и техния син, а след това се е самоубил. Нашата работа продължава. Надявам се да разберем каква е причината. Може да е психическо заболяване. За съжаление той е мъртъв! Има събрани доказателства, но не мога да ги коментирам“, добави Иванов.

Изключва се напълно версията, че коронавирусът има нещо общо със случая. 

Хората във Велинград са шокирани, тъй като описват семейството като доро и за пример. Нещо обаче е станало и е отключило агресията на Клешков.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.