Детенцето на починалата във Враца жена в детската градина: Мама умря!

https://crimes.bg/analizi/detenceto-na-pochinalata-vav-vraca-zhena-v-detskata-gradina-mama-umrya/42880 Crimes.bg
Детенцето на починалата във Враца жена в детската градина: Мама умря!

 

Детенцето на починалата в спешното във Враца млада жена, е заявило в детската градина, че майка муй е умряля, узна Краймс.

Това разкри бабата на момченцето, пред чийто поглед се разигра цялата ужасяваща трагедия. Цветанка Сиринярска сподели пред камерите на бТВ, че първото нещо, което детенцето е казало на госпожите в детската си градина на другия ден е: „Мама умря!“.

След разпространението на скандалните кадрри, в които младата жена издъхва пред очите на близките си, докато служителката в болницата си разбърква кафето, хиляди хора пожелаха да помогнат на малкото момче, което остава пълен сирак след трагедията.

В социалните мрежи вече има кампания за финансово подпомагане на близките, появиха се дори желаещи от чужбина, готови да осиновят детето. Бабата и дядото обаче не дават и дума да се каже за нещо подобно и са твърдо решени, че ще отгледат детето на дъщеря си.

Баща й – Кольо Сиринярски, сподели, че дъщеря му никога не е боледувала сериозно и не е влизала през живота си в болница. Те се надяват истината за смъртта на детето им да излезе наяве, но не мислят да съдят болницата.

Възрастните хора издирват и мъжа, снимал видеото, за да му благодарят, че е помогнал трагедията с дъщеря им да се разчуе и да не бъде потулена.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.