Делян Пеевски с щедро дарение в Свищов!

https://crimes.bg/analizi/delyan-peevski-s-shtedro-darenie-v-svishtov/38753 Crimes.bg
Делян Пеевски с щедро дарение в Свищов!

По време на свещения месец Рамазан, депутатът от ДПС Делян Пеевски дари на свищовската Многопрофилна болница „Д-р Димитър Павлович“ защитни облекла от най-висок клас, шлемове, очила и маски.

Дарението включва и сумата от 5 хиляди лева, която ще бъде използвана за борбата с коронавирус в община Свищов. Дарението беше връчено на болничното заведение чрез депутата от Стара Загора Халил Летифов и кмета на община Белица Радослав Ревански.

При посещението си в Свищов Халил Летифов и Радослав Ревански бяха посрещнати в административната сграда на Общината от кмета Генчо Генчев и заместник-кмета Бедри Алиев, които ги запознаха със ситуацията в община Свищов и мерките, които Кризисният щаб и общинскато ръководство предприемат за борбата с коронавирус. След това те бяха придружени до болничното заведение, където дарението бе официално прието от директора по административни дейности при МБАЛ „Д-р Димитър Павлович“ Елена Александрова.

В края на посещението кметът на Свищов благодари от свое име за щедрото дарение и съпричастността, оказана в труден за всички момент, като допълни, че този жест на доброт, и човечност в свещения за мюсюлманите месец Рамазан е израз на силното послание, което носят всички религиозни празници за спасение и милосърдие.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.