Делян Пеевски предостави 1000 бързи теста за изследване жителите на Паничерево!

https://crimes.bg/analizi/delyan-peevski-predostavi-1000-barzi-testa-za-izsledvane-zhitelite-na-panicherevo/38675 Crimes.bg
Делян Пеевски предостави 1000 бързи теста за изследване жителите на Паничерево!

Делян Пеевски се погрижи незабавно за сигурността на село Паничерево, което нашумя много през последните дни!

Депутатът от ДПС Делян Пеевски направи поредното си дарение. Той предостави 1000 бързи теста на с. Паничерево, съобщи Нова телевизия снощи.

Тестовете в селото са крайно наложителни, тъй като един от жителите там е с доказан коронавирус, но избяга от болницата и се върна вкъщи с такси. Цялото село в момента е под карантина.


 

„Искам да благодаря на премиера Бойко Борисов за адекватните мерки и реакция вчера, на мерките, за издадената заповед и карантинирането на селото. Искам да благодаря на ДПС и на Делян Пеевски за бързите кръвни тестове, с които да изследваме нашите съграждани“, заяви днес кметът на Община Гурково Марин Цонев.

„Благодаря и на премиера, на г-н Мутафчийски, както и на Младен Маринов за това, че реагираха на време и то с грижа за гражданите и че наистина създадоха добра организация. Благодаря и на г-н Делян Пеевски, който още във вчерашния ден дари 1 000 бързи теста за жителите на Паничерево“, заяви депутатът от ДПС Халил Летифов.

 

„Разговаряхме с РЗИ, трябва да се осигурят медицински лица, които да осъществяват тестването. Надяваме си днес това да се случи“, каза още той.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.