Делян Пеевски помогна с дарение и на болницата в Дулово!

https://crimes.bg/analizi/delyan-peevski-pomogna-s-darenie-i-na-bolnicata-v-dulovo/38721 Crimes.bg
Делян Пеевски помогна с дарение и на болницата в Дулово!

Делян Пеевски направи нов голям жест в битката с коронавируса и дари висок клас техника и облекла в още една българска болница!

Депутатът Делян Пеевски продължава с даренията си в битката с коронавируса. Този път той осигури респиратор от най-висок клас за Общинската болница в Дулово, област Силистра, пише „Монитор“.

Медиците в лечебното заведение получиха също защитни облекла и консумативи от най-висок клас – по 30 защитни костюма, шлемове и очила, както и 150 маски.


 

Те им бяха предадени от кмета на община Белица Радослав Ревански, който е координатор на даренията на Делян Пеевски в битката срещу разпространението на коронавируса заедно със зам.-председателя на ДПС Ахмед Ахмедов, зам.-председателя на ПГ на ДПС Халил Летифов и евродепутата от движението Илхан Кючюк.

Директорът на болницата – д-р Константин Попов благодари на Делян Пеевски за помощта от името на всички жители на общината.

„Спазваме апела на г-н Пеевски, който още в началото на кризата с коронавируса ми каза: Трябва да помагаме, да сме близо до хората, да действаме адекватно и да не се делим по никакви признаци, защото сме един народ“, посочи от своя страна кметът на Белица Радослав Ревански. По думите му именно затова даренията от депутата от ДПС отиват за болници и нуждаещи се в цялата страна.

В случая с Дулово, който не е сред засегнатите от COVID-19 градове, те ще дадат възможност на медиците да се предпазят от заразата и да могат защитени да помагат на хората.

 

„Посланието е, че да се предпазиш от болестта е по-добре отколкото да се лекуваш! Тази максима е повече от валидна в битката с COVID-19“, посочиха от екипа, предал дарението.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.