Безумие! Туристи платиха 430 евро за спагети

https://crimes.bg/analizi/bezumie-turisti-platiha-430-evro-za-spageti/38307 Crimes.bg
Безумие! Туристи платиха 430 евро за спагети

Когато пътуваме в чужбина, е хубаво да избягваме онези места, за които сме чували или чели, че цените на обслужване са, меко казано, солени. Именно в това са се убедили две млади туристки от Япония по време на екскурзията им до Рим.

Момичетата седнали в ресторант в центъра на италианската столица, където си поръчали две порции спагети с миди и две минерални води. Накрая когато дошло време да платят сметката, те се вторачили невярващо в касовия бон, в края на който била изписана сумата за плащане: точно 429,80 евро.

,,Менюто е било повече от ясно разписано. Високата цена се дължи на факта, че са си поръчали спагети с морски дарове, а не обикновени'', оправдава безбожната сметка в своя статия италианският ежедневник ''Кориере де ла Сера''.

От друга страна един от сайтовете, където потребители споделят преживяванията си в чужбина, алармира, че във въпросния ресторант почти винаги има оплакване от недоволни клиенти.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.