Бащата убил бебето си в Старозагорско, защото му пречело да спи (Потресаващи разкрития за кошмара)

https://crimes.bg/analizi/bashtata-ubil-bebeto-si-v-starozagorsko-zashtoto-mu-prechelo-da-spi-potresavashti-razkritiya-za-koshmara/41829 Crimes.bg
Бащата убил бебето си в Старозагорско, защото му пречело да спи (Потресаващи разкрития за кошмара)

Майката и бащата на убитото двумесечно бебе в старозагорското село Хрищени се опитали да прикрият престъплението, предава bTV. Те твърдели, че то е паднало от количката си. Социалните служби засега отказват коментар.

Новороденото почина на 1 септември от наранявания и мозъчна травма.

Става ясно, че майката и четирите й деца са живели при изключително мизерни условия, биологичният им баща бил в затвора, а съжителят й не желаел да се грижи за тях, казват от селото.

Първите сигнали за ситуацията са от 2018 г., но службите не откриват нарушения.

Година по-късно децата са изведени от дома им. Жената няма нито доходи, нито жилище.

Когато бащата излиза от затвора, две от децата са върнати при майката. Семейството живее в къщата на бащата. Една от версиите е, че той посегнал на бебето, защото плачело и му пречело да спи. Ганчо Г. според досието му е рецидивист.

В селото се заканват да запалят къщата му.

Все още не се знае реакцията на социалните служби.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.