Българка ограби турчин с 40 бона за 12 години!

https://crimes.bg/analizi/balgarka-ograbi-turchin-s-40-bona-za-12-godini/42873 Crimes.bg
Българка ограби турчин с 40 бона за 12 години!

Обещание за брак измами турчин със сериозна сума!

Турски гражданин е подал в Районното управление в Шумен вчера сигнал, че е измамен по телефона от жена, която му обещала да сключи брак с него и той ѝ "помогнал" за 12 години със сумата от 20 000 евро, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

По данни на 59-годишния мъж комуникацията им започнала през 2010 година, когато на неговия номер се обадила непозната, представила се за жена, която живеела в България и потърсила помощ. По различни поводи и причини във времето той ѝ пращал пари. Контактували само по телефона.

През 2018 година жената му обещала, че ще се сключи брак с него, но не разполага с пари, за да тръгне към Турция. Мъжът за пореден път й пратил парична сума, но пътуването не се осъществило. Оттогава тя няколко пъти му казвала по телефона, че намеренията й са сериозни. В началото на годината мъжът решил да дойде да я види в България. Когато влязъл в страната, тя му се обадила и му казала, че е болна от коронавирус и не може да пътува.

Мъжът се усъмнил и подал сигнал за измама в РУ - Шумен. Разпитан е пред съдия. За извършено престъпление по чл. 209, ал. 1 от Наказателния кодекс е образувано досъдебно производство.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.