Бабата на зверски убитата арендаторка Красимира ридае: Свекърва й иска ексхумация на тялото й, за да спаси убиеца

https://crimes.bg/analizi/babata-na-zverski-ubitata-arendatorka-krasimira-ridae-svekarva-y-iska-ekshumaciya-na-tyaloto-y-za-da-spasi-ubieca/41962 Crimes.bg
Бабата на зверски убитата арендаторка Красимира ридае: Свекърва й иска ексхумация на тялото й, за да спаси убиеца

На 11 септември се навърши една година от зверското убийство на 22-годишната Красимира Куковска

Зверството бе извършено в пловдивското село Бегово от доскорошния любим на жертвата-Любомир Петров. Дочка Колева е от Хисар, тя е баба на Красимира. Срещаме се случайно, а мъката и страданието са отнели вечната усмивка у възрастната жена. През сълзи нарежда: „На годишнината от смъртта на Краси отидохме в Бегово на гробищата, нямаше ги там нито свекърът, нито свекърва й.Свекървата не ни дава да правим паметник на внучката, каза, че ще бъде направена ексхумация на тялото на Красимира. Дали някой и е разрешил, не знам. Не знам и защо иска това, като нейният син си призна, че е убил внучката ми. Колкото повече време минава, толкова повече мъката ми се увеличава и сълзите ми не спират“, нарежда разстроена възрастната жена. Тя разказа още, че след убийството на Красимира, двете й деца, които сега са на 1 година, а голямото момиченце вече почти на 3 години, съдът е дал правнуците за отглеждане на майката на убиеца. „Те празнуват, смеят се, живот си живеят, а аз не спирам да плача, моето дете е закопано в земята и винаги ще остане на 22“, не спира да ридае Дочка.  


Децата тя и съпругът й имали право да виждат веднъж в месеца за по час в общинското село Калояново. Дочка иска да отгледа децата, тя има малък бизнес, чувства се жизнена и пълна с енергия заради малките. В момента се води дело за попечителство и тя, както й дъщеря й, лелята на Красимира, се надяват силно съдът да присъди момиченцата на тях. Междувременно, преди месец стана ясно, че съдът в Пловдив тайно и без никаква разгласа е пуснал убиеца Любомир Петров под гаранция от 70 хиляди лева. Медиите разбраха за това едва след като от съда пуснаха съобщение, че прокуратурата протестира  и настоява 21-годишният младеж отново да се върне в ареста, което и стана.Както БЛИЦ съобщи, миналият септември Пловдивско осъмна с ужасяваща вест. Мъртва в дома си в Бегово бе открита младата майка. Пред лекарката, която Любомир и родителите му извикали,  казали, че са намерили младата жена бездиханна. Лекарката обаче видяла малка дупчица от сачма в областта на сърцето на жертвата и сигнализирала полицията.Повече от две седмици Любомир разиграва ченгетата от Хисар. Първо твърдеше, че я е намерил починала, после, че се е самоубила. За доказателство беше натискал до посиняване единият от големите пръсти на крака на Красимира към спусъка на въздушната пушка, с която я е убил.След това направи самопризнания, че неволно я е застрелял, докато се карали и боричкали. Понастоящем Любомир Петров е с повдигнато обвинение за умишлено убийство. Предстои процесът да стартира в Пловдивския окръжен съд.По информация от разследващи Любомир е  убил Красимира малко след като тя го е изгонила завинаги от живота си. Младата жена имала богато наследство от починалите си родители-стотици декари с житни, розови и зеленчукови насаждения. Въпреки, че останала млада сираче, Красимира добре се справяла и ръководела стопанството.За разлика от нея обаче Любомир само мързелувал, гонел работниците и викал по тях, харчел безумно хиляди левове за безполезни и глупави неща. Имал любовница, споделила Красимира с братовчедка си. Според приятелки на Красимира Любомир умишлено е планирал да заживее с нея, направил й две деца за кратко време, въпреки, че тя не желаела второ, защото вече го била разбрала какво представлява. Всичко било планирано заради парите и наследството, с които тя разполагала. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.