Арестуваха мъжа на зверски наръганата млада жена в Старосел (Подробности за кошмара)

https://crimes.bg/analizi/arestuvaha-mazha-na-zverski-naraganata-mlada-zhena-v-starosel-podrobnosti-za-koshmara/43009 Crimes.bg
Арестуваха мъжа на зверски наръганата млада жена в Старосел (Подробности за кошмара)

 

Арестуваха мъжа на зверски наръганата млада жена в Старосел, узна Crimes.

Както знаете, страната беше разтърсена от новината за жестокото убийство на 26-годишната Криси. Младата жена е била открита наръгана повече от 10 пъти в корема и шията, а тялото й е било открито в неделя.

От полицията вече са арестували мъжа, с когото жертвата е живеела на семейни начала. Въпреки, че основната версия е убийство, органите на реда работят по всички възможни версии.

Не е изключено Криси да е станала жертва на трети човек, не на половинката си Емил. Не се изключва и възможността тя да се е самоубила, макар все още да няма яснота как точно е успяла да се наръга сама толкова пъти.

Резултатите от аутопсията се очакват, надеждите са те да хвърлят повече яснота върху случилото се.

По-късно от полицията уточниха, че под наблюдение на Окръжна прокуратура - Пловдив текат активни процесуални и следствени действия за изясняване на причините за настъпилата смърт на 26-годишна жена от село Старосел.

Информация за откритото й безжизнено тяло е получена вчера сутринта в полицията в Хисаря. Тялото е откарано в Съдебна медицина за аутопсия. По случая е образувано досъдебно производство.

Източник: МВР

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.