Адвокат направи горещи разкрития за следващия ход на убиеца на Милен Цветков

https://crimes.bg/analizi/advokat-napravi-goreshti-razkritiya-za-sledvashtiya-hod-na-ubieca-na-milen-cvetkov/41838 Crimes.bg
Адвокат направи горещи разкрития за следващия ход на убиеца на Милен Цветков

Адвокат направи горещи разкрития за следващия ход на убиеца на Милен Цветков

 

Адвокат Людмил Рангелов коментира в студиото на "Денят ON AIR" решението на съдиите по делото за убийството на Милен Цветков. Според него то е било добре обмислено, но трябва да имаме предвид, че обвинението на този подсъдим е много тежко и то предвижда включително "доживотен затвор".

 

Адвокатът е категоричен, че освобождаването на Кристиан Николов крие риск от бягство от правосъдие. 

 

Рангелов заяви, че в такъв случай всеки родител би се замислил дали и какво да направи, за да спаси детето си.

 

Окончателното решение за мярката на Кристиан Николов ще бъде взета до дни Софийския апелативен съд, пише БЛИЦ.

 

Адвокатът коментира и още една гореща тема. Той е на мнение, че не 46-ото НС трябва да реши съдбата на Специализирания съд и Специализираната прокуратура. 

 

Той изрази надежда въобще да не се стигне до второ четене и до промяна на текстовете. От тези промени всеки се старае да извади политически дивиденти.

 

Рангелов не изключва и забавяне на делата с поне една година, ако се стигне до закриването на специализираните институции.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.