Ад на пътя край Разград: Човек загина, млада майка е в кома след зверско меле (Фото)

https://crimes.bg/analizi/ad-na-patya-kray-razgrad-chovek-zagina-mlada-mayka-e-v-koma-sled-zversko-mele-foto/43064 Crimes.bg
Ад на пътя край Разград: Човек загина, млада майка е в кома след зверско меле (Фото)

 

Жестоко меле край Разград тази сутрин прати един човек в гроба, а млада майка е в тежко състояние в кома, узна Crimes.

Тежкото произшествие се е случило рано сутринта на главния път Разград-Русе. Сигналът за него е получен малко преди 5.30. Микробус "Пежо" с прикачена каравана, управляван от 39-годишен мъж от разградското село Ясеновец, пътува от Дунав мост към Разград. На излизане от село Осенец, на 100-ина метра след бензиностанцията, водачът губи контрол над буса, навлиза в лентата за насрещно движение и се удря челно в товарен "Мерцедес", шофиран от 62-годишен мъж от село Дянково.

При катастрофата е пострадала 29-годишна жена от Ясеновец, която се е возела в микробуса, заедно с двете си дечица – момиче на 3 и момче на 5 годинки. Тя е настанена в болница в кома, лекарите се борят за живота й. Състоянието на децата, пътували в буса ковчег, към момента се изяснява, информират от полицията в Разград.

Водачът на буса е починал. Продължава огледа на местопроизшествието. Движението по главния път не е преустановено, но водачите следва да се движат с повишено внимание в района на инцидента.

Източник: бТВ

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.