15-годишната наследничка на Ротшилд загина нелепо (Ирис беше сред най-богатите деца в света)

https://crimes.bg/analizi/15-godishnata-naslednichka-na-rotshild-zagina-nelepo-iris-beshe-sred-nay-bogatite-deca-v-sveta/43337 Crimes.bg
15-годишната наследничка на Ротшилд загина нелепо (Ирис беше сред най-богатите деца в света)

Ирис Анабел, една от най-богатите наследнички във Великобритания и в света изобщо, загина нелепо на 15 години




Източник:




2019-07-11 13:35:00


Анализи


0

Прочетено: 110376

Кратка връзка








Наследничката на Бен Голдсмит и Кейт Ротшилд - две от най-богатите и влиятелни фамилии във Великобритания - е загинала в катастрофа.

 

Инцидентът е станал в понеделник в графство Съмърсет в Югозападна Англия, където семейството е притежавало имение. 15-годишната Ирис Анабел Голдсмит е изгубила контрол върху управляваното от нея АТВ и при едно от преобръщанията тежката машина се е стоварила върху нея.

 

По данни на медицинските екипи момичето е издъхнало на място и не е имало какво да се направи, дори в момента на инцидента да е имало лекар. Загиналата беше наследничка на фамилиите Голдсмит и Ротшилд, чието състояние се оценява на повече от 300 млн. паунда, съобщават световните агенции.

 

Ирис Анабел Голдсмит беше по-голямото дете от брака между финансовия магнат Бен Голдсмит и съпругата му Кейт Ротшилд, които се разделят през 2012 година, когато жена му започва нова връзка.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.