13-годишна звезда на Холивуд почина внезапно (Лоръл сред надеждите на киното, снимала е със Скарлет Йохансон)

https://crimes.bg/analizi/13-godishna-zvezda-na-holivud-pochina-vnezapno-loral-sred-nadezhdite-na-kinoto-snimala-e-sas-skarlet-yohanson/38473 Crimes.bg
13-годишна звезда на Холивуд почина внезапно (Лоръл сред надеждите на киното, снимала е със Скарлет Йохансон)

В САЩ внезапно почина 13-годишната Лоръл Григс. Въпреки младата си възраст, тя вече бе много известна актриса.




Източник:




2019-11-12 11:07:00


Анализи


0

Прочетено: 53046

Кратка връзка








В САЩ внезапно  почина 13-годишната Лоръл Григс. Въпреки младата си възраст, тя вече бе много известна актриса.

 

На 6-годишна възраст Лоръл играе на Бродуей и то в знаменитата постановка на „Котка върху горещ ламаринен покрив“. По-късно тя участва във филми, а нейни партньори са такива звезди като Скарлет Йохансон, Кристен Стюарт, Стив Карел, пише The New York Times.

 

Лоръл Григс също така участва в популярни американски телевизионни проекти, сериали и във филма на Уди Алън „Социален живот“. Роднини на актрисата съобщиха, че причината за смъртта е астматичен пристъп. Лекарите се опитали да спасят момичето, но не успели, пише Usa.one.

 

Лоръл се е борила с астмата в продължение на около две години, каза баща й Анди Григс пред CNN. Въпреки че тя изглеждала добре месеци наред, баща й е уточнил, че той постоянно я е водил на медицински прегледи. Лоръл е била страстна относно кариерата си и е подготвяла сериозно изпълненията си. „Тя никога не се задоволяваше с постигнатото, винаги репетираше движения и нови неща“, казва баща й. Когато той й предлагал да се отпусне и да си почива, понеже е научила добре ролите си, тя казвала: „Тате, не много хора получават такъв шанс“.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.