Жестока трагедия! Трети ден няма вест от изчезналото дете в Стара Загора

https://crimes.bg/vodeshha-tema/zhestoka-tragediya-treti-den-nyama-vest-ot-izcheznaloto-dete-v-stara-zagora/32593 Crimes.bg
Жестока трагедия! Трети ден няма вест от изчезналото дете в Стара Загора

Жестока трагедия изживяват близките на 2-годишния Миндьо Иванов вече трети ден. Детето изчезна на 2 май и все още няма никаква вест от него. „Няма нова информация, която да бъде съобщена. Колегите работят и издирването продължава”, съобщават от пресцентъра на полицията в Стара Загора, където разследват случая, тъй като момченцето изчезна в село Колена.Детето се казва Миндьо Иванов и е на година и десет месеца. Висок е 90 см и в деня на изчезването си е бил облечен с червена блуза с дълъг ръкав, жълти панталони и черни маратонки. Момченцето е изчезнало край розовите масиви в Колена. Семейството е от Сливенско, но пристигнали край старозагорското село, за да берат билки и рози.Полицаите, пристигнали на мястото на инцидента веднага след получаването на сигнала са разговаряли със семейството и близките на изчезналото дете. Никой от тях не е заподозрян и всички са в шок от трагедията. Близките оказват пълно съдействие, съобщиха още от пресцентъра на полицията в Стара Загора. Родителите обаче не разполагат със снимка.От полицията умоляват гражданите, които разполагат с информация за издирваното дете да подадат сигнал на телефон 112 или в най-близкото районно управление.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.