Заради бивше фолк-гадже Саня Борисова наритала енергийния министър Росен Христов

https://crimes.bg/vodeshha-tema/zaradi-bivshe-folk-gadzhe-sanya-borisova-naritala-energiyniya-ministar-rosen-hristov/28086 Crimes.bg
Заради бивше фолк-гадже Саня Борисова наритала енергийния министър Росен Христов

Серийната разбивачка на семейства се уреди със строителен предприемач след раздялата му с наша фолк дива


Саня Борисова се носи отново на крилете на любовта, издават нейни колеги. Шавливата артистка забила мастит строителен бос, който давал мило и драго да угажда на капризите й. Най-вероятно заради новата си тръпка хубавелката преди дни беше забелязана в известна дерма клиника да заглажда бръчки с филъри и ботокс. Суетата й не е случайна, тъй като баровецът доскоро топлеше постелята на хитова фолк певица, чието лице и тяло превъзхождат многократно визията на Саня, одумват я в гилдията.



Въпреки че не може да се мери със съперничката си, актрисата хич не си поплювала на сексуалния фронт. Пикантната клюка реди, че Саня наскоро е гастролирала в обятията на служебния енергиен министър Росен Христов. Двамата бяха щракнати на яхта в Гърция, а Борисова се оправда, че е снимала рекламен клип на лодката. Истината както винаги се оказва доста по-мръсна, тъй като главният енергетик на републиката се похвалил, че лично я бил наел да подслажда ваканцията му. Забивката не била особено сериозна, още повече че министърът си падал по доста по-зрели дами, а Саня не могла да натопорчи либидото му достатъчно. Ето защо бившата съпруга на Ники Илиев побързала да замени временния политик с доста по-обещаващ бизнесмен. Без да й пука, че той още имал чувства към бившата си изгора от попфолка.

Източник: crimesbg.com


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.