Юруш! Ще щурмува ли Неджми Али  шефското място в ДПС след изборите в Джебел?

Изселническите организации поставили ултиматум - искат го начело на партията, иначе турски гласове - йок!

https://crimes.bg/vodeshha-tema/yurush-shte-shturmuva-li-nedzhmi-ali-shefskoto-myasto-v-dps-sled-izborite-v-dzhebel-3/117610 Crimes.bg
Юруш! Ще щурмува ли Неджми Али  шефското място в ДПС след изборите в Джебел?

Изселническите организации поставили ултиматум - искат го начело на партията, иначе турски гласове - йок!

Ще направи ли втори опит да измести Мустафа Карадайъ начело на ДПС настоящия кмет и кандидат за поста Неджми Али? Този въпрос ни подшушнаха наши източници от средите на опонентите му в Кърджалийско.

 

Кандидатът за пореден мандат в Джебел отдавна имал мераци да оглави ДПС след Мустафа Карадайъ, а ексцентричният слух плъзна за пръв път в медийното пространство преди две години, когато сайтът lupa.bg надуши заверата.

 

Според клюката активисти от Кърджали и представители на най-голямата изселническа федерация в Турция са обсъждали на тайна среща евентуална смяна на титуляра Карадайъ.

 

Авторите на тази версия се аргументират с безупречната партийна кариера на Неджми Али – той е в движението още от младежките си години, бил е депутат, евродепутат и дори заместник-министър на отбраната. Освен това владеел перфектен английски език.

 

Чувайки слуха, самият Али навремето скочи като попарен и побърза да отрече хорските приказки. „Адски слаб опит за политическа интрига - това е появилата се анонимна дописка, според която аз, Неджми Али, кмет на община Джебел, съм щял да ставам председател на ДПС. В личен план ще отбележа, че нито сънувам, нито ежедневието ми е свързано, нито пък имам такава цел в дългосрочен план. Няма такава тема! Не съществува! Жалък опит на анонимници”, написа той през 2021 г. във Фейсбук.

 

Дали две години по-късно кандидатът за кмет на Джебел е на същия акъл или вече си се представя в кабинета на столичния бул. “Стамболийски” 45А, предстои да видим.

Източник: crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.