Явор Бахаров загази здраво, арестуваха го, чака го затвор

https://crimes.bg/vodeshha-tema/yavor-baharov-zagazi-zdravo-arestuvaha-go-chaka-go-zatvor/27235 Crimes.bg
Явор Бахаров загази здраво, арестуваха го, чака го затвор

Явор Бахаров е арестуван и отведен в 4-то районно в София, като информацията бе официално потвърдена от вътрешното министерство.


Скандалният артист продължава с неговото увлечение към алкохола и забранените субстанции, заради които си навлече не малко неприятности в миналото. Патрул на полицията случайно се натъкнал на него, докато Бахаров пушил трева.


35-годишният актьор получи условна присъда преди година и половина, когато бе заловен да шофира под въздействие на алкохол и наркотици. Тогава съдът се смили над него и го наказа с 1 година условна присъда и 4 години изпитателен срок.


Това означава, че в с тази си издънка той ще влезе в затвора, ако някой мастит адвокат не го отърве с висши финтове и вратички в закона.


Арестът му е от неделя вечерта, което е много преди края на условната му присъда, като според експерти подобно на случая с шеф Токев, Бахаров също го чака затвор.


Проблемите с дрогата и алкохола спомогнаха звездата от Съни бийч от години да няма сериозно участие в телевизията или на сцената. По същата причина вероятно той се е разделил и с приятелката си Рая Пеева, но по-късно се събраха в опит да възкресят любовта.


Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.