Вендета? Коктейл "Молотов" за новия плажен ресторант на общински съветник, близък до братя Диневи!

https://crimes.bg/vodeshha-tema/vendeta-kokteyl-molotov-za-noviya-plazhen-restorant-na-obshtinski-savetnik-blizak-do-bratya-dinevi/36004 Crimes.bg
Вендета? Коктейл "Молотов" за новия плажен ресторант на общински съветник, близък до братя Диневи!

В нощта срещу петък врагове на несебърския общинския съветник Киро Донев Киров от партията на строителните предприемачи Динко и Йордан Диневи – МОРЕ, запалиха най-новото му бизнестворение, което изгоря до основи.Неизвестен засега извършител или по-верояно наказателна група, атакувала с коктeйли „Молотов” почти напълно завършената нова кръчма върху пясъка срещу хотел „Гларус”, попадаща в концесионната територия на хотелиера Славян Теофилов.„Заведението щеше да бъде огромно, от скъпа дървена конструкция, с луксозни мебели вътре, поръчаното оборудване за кухнята беше за над 100 хил. лева. Доколкот ми е известно тези дни и то е било доставено и е започнал монтажът му. Загубите са за стотици хиляди левове”, е разказал отлично запознат източник от Несебър, цитиран от Флагман.бг.Киро Донев Киров освен, че е общински съветник от мнозинството на кмета Николай Димитров, е и управител на концесиониращата плажа фирма на Славян Теофилов.  Той е от Равда и на местните е известно, че е протеже на Теофилов. В този мандат Киров заел неговото място в Общинския съвет, тъй като ходенето на сесии целогодишно било твърде уморително за пловдивчанина Теофилов.Най-странното в престъплението снощи е, че още на разсъмване подчинените на Киров са предприели трескаво заличаване на следите – обрали са овъглените останки и сега може да се види само черният пясък и малко пепел по асфалтовата алея.„Все едно, че нищо не се случи снощи. Учудващо е защо с такава бързина самият стопанин на заведението разчисти следите”, казал източникът на Флагман.бг.Заведението от 200 кв.м. на 54-годишния местен политик е трябвало да бъде най-голямото в тази част от плажа, в самото сърце на комплекса.Миналата година на неговото място Киров имаше фреш-бар, но с два пъти по-малка квадратура. Този сезон ресторантът е трябвало да бъде за чудо и приказ и да нашашка цялата конкуренция наоколо.Не може да се идентифицира точен враг, тъй като около този плаж и крайбрежната алея се преплитат множество интереси на няколко силови групировки, както и на свързани с тях местни политици. Тъй като към този момент се разпределят наемите за атракциите върху плажа, алеята и близките до морето сергии на частници, имало поне двайсетина по-крупни бизнесмени от наемателите, които биха могли да драснат клечката на Киро Киров.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.