Васил Божков: Днес се прибирам. Ще кацна в София около 15:30

Бизнесменът обяви намерението си с пост във Фейсбук

https://crimes.bg/vodeshha-tema/vasil-bozhkov-dnes-se-pribiram-shte-kacna-v-sofiya-okolo-1530-3/115374 Crimes.bg
Васил Божков: Днес се прибирам. Ще кацна в София около 15:30

Бизнесменът обяви намерението си с пост във Фейсбук

Васил Божков се връща в България. Това обяви самият той с кратък пост във Фейсбук.

Бизнесменът е с повдигнати 19 обвинения и в момента живее в Дубай. По досъдебните производства срещу него са разпитани над 200 свидетели, изпратени са 18 броя европейски заповеди за разследване и молби за правна помощ до 17 държави. Изпратена е и молба за екстрадицията му до Обединените арабски емирства, както и още четири молби за правна помощ. Последната - да се яви пред българските разследващи, е от този януари

"Днес се прибирам. След всички пречки, които Гешевата прокуратура и другите инструменти ми създадоха. Ще кацна в София около 15:30", гласи съобщението на Божков във Фейсбук.

Малко преди главният прокурор Иван Гешев да бъде отстранен от поста си, Божков загатна, че е готов да се прибере в страната.

"Наглостта на Борисов отстъпи пред страха му. Има защо да се страхува. Готов съм да се върна в България като защитен свидетел", написа Васил Божков на 16 май тази година.

Източник: dir.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.