В скандалните автоизмами на Георги Семерджиев лъсна и съпругът на зам.-кмета на Район „Панчарево“

https://crimes.bg/vodeshha-tema/v-skandalnite-avtoizmami-na-georgi-semerdzhiev-lasna-i-saprugat-na-zam-kmeta-na-rayon-pancharevo/28373 Crimes.bg
В скандалните автоизмами на Георги Семерджиев лъсна и съпругът на зам.-кмета на Район „Панчарево“

Ще се изненадате да научите кой е бил един от съучастниците на Георги Семерджиев в измамната му схема за милиони, свързана с лизингови автомобили.


Става въпрос за Христиан Петракиев. Сенчестият бизнесмен бе сред първите, отрекли се от Семерджиев в опит да се измъкне от правосъдието.

В интервю пред столично издание, той признава, че фирмата му „Млечен дол“ ЕООД е продала джипът-убиец на бившия футболист.
Той споделя, че кроели планове за рент-а-кар бизнес, но не пожънали успех. Петракиев обаче бърза да обясни, че двамата с Георги Семерджиев никога не са били близки.

Признава, че татуировките му направили силно впечатление, но никога дори и през ум не му минало, че може да е свързан с престъпност.


Петракиев е категоричен, че човешкият живот е безценен и не може да се върне, допълвайки, че няма думи за случилата се трагедия.

Той твърди, че автомобилът вече е прехвърлен на фирма „Боби транс“ 96 ЕООД. Притежател на дружеството от 22 май, е Георги Семерджиев, след като друг му прехвърля дяловете си. то е регистрирано на ул. „Нарцис“ в кв. „Драгалевци“, София.


В същото време обаче Христиан Петракиев пропуска да отбележи важна подробност, а именно, че до неотдавна именно той е бил управител и счетоводител на автокъщата „R карс“.

Освен това неговите подписи стоят под прехвърлените към дружества-бушони десетки лизингови автомобили.


До момента все още не е образувано дело за огромна икономическа измама срещу Петракиев и Семерджиев. Въпросната измама е нанесла щети на автотърговци за повече от 10 млн. лева. Да не пропуснем и фактът, че съпругата на Петракиев е зам.-кмет на столичния район „Панчарево“.


Броени минути преди зверската катастрофа, свидетели са видели Георги Семерджиев да влиза в 5-звездния хотел „Маринела“, придружаван от две красавици, едната от които доскорошна участничка в „Ергенът“.


По всяка вероятност проваленият футболист е закарал едното от момичетата на богат клиент и след това си е тръгнал с другата.

До неотдавна Георги Семерджиев излизал с млада красавица – Ева. Двамата обаче скъсали преди три месеца.


Наскоро се засекли в популярно столично заведение и Георги извикал Ева, която била с друг мъж за малко навън.

Там започнал да я налага с юмруци. Спасила я само бързата намеса на охраната на заведението. Потърпевшата обаче не е пуснала жалба.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.