Ужас в Дупница! 18-годишен нерез отвлече и изнасили девойка, защото го отблъснала!

https://crimes.bg/vodeshha-tema/uzhas-v-dupnica-18-godishen-nerez-otvleche-i-iznasili-devoyka-zashtoto-go-otblasnala/33248 Crimes.bg
Ужас в Дупница! 18-годишен нерез отвлече и изнасили девойка, защото го отблъснала!

Жестоко изнасилване на 15-годишно момиче потресе жителите на кв. „Гиздава махала“ в Дупница. 18-годишният Иван Янков в продължение на няколко часа изнасилвал и се гаврил с 15-годишната Д.Ч. Той харесвал момичето, но тя отхвърлила ласките му. За „наказание“ била изнасилена. В петък вечерта непълнолетното момиче било на дискотека в квартала. Иван с двама свои приятели издебнали да излезе от дискотеката, грабнали я и я натикали в автомобил, с който я закарали в местността Вангелова чешма извън Дупница, съобщава Struma.bg. Там завързали момичето и 18-годишният нерез се гаврил с нея в продължение на няколко часа, за да докаже, че ще е негова въпреки отказа й.След това развързал момичето и я върнал в града, като я оставил безпомощна близо до дискотеката, откъдето я отвлякъл. Съкварталци видели безпомощното момиче, извикали родителите й и позвънили на тел. 112. Момичето веднага било прието в шок в Спешния център и настанено в болницата в Дупница.Насилникът бил задържан малко по-късно. Жителите в квартала са настръхнали срещу него, който е в ареста за 72 часа. Две патрулки обикалят из ромския квартал, за да предотвратят разгарянето на вендета. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.