Ужас обзе Несебър

https://crimes.bg/vodeshha-tema/uzhas-obze-nesebar/28466 Crimes.bg
Ужас обзе Несебър

Истински ужас е обзел Несебър след завръщането на една от най-мистериозните и зловещи личности в града – прословутата „Монахиня“.


В групата наречена „Шофьори Несебър“ в социалната мрежа хората отбелязват, че страховитата дама е била забелязана снощи след 22 ч. в квартал „Черно море“. Припомняме, че тя се разхожда наметната с черно расо и изглежда като излязла от филм на ужасите.


Очевидци разкриват, че въпросната дама е станала значително по-бърза в сравнение с предходния сезон, отбелязва „Флагман“. Тя вече се движела на бързи прибягвания и наведена. Спирала се единствено до по-голяма кола или пък микробус, изчаквала малко и отново побягвала.


Докато голяма част от хората са сковани от ужас, други приемат случката с усмивка и посочват, че това е просто жена, която си ходи облечена по този начин. Трети пък се шегуват предстои доста забавен сезон.


Припомняме, че прословутата „Монахиня“ побърка хората от Несебър преди година и половина. До този момент самоличността й все още не е установена.

Тогава тя бе забелязана да тренира за здраве в един от откритите фитнеси в града.


Според очевидци се криела в бараките зад „Жанет“, но не става ясно дали живее там или ходи при някой от несретниците на гости. Все още всичко около нея е обвито в пълна мистерия.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.