Тримата ранени командоси от Лясковец вече са добре, връщат се на работа

https://crimes.bg/vodeshha-tema/trimata-raneni-komandosi-ot-lyaskovec-veche-sa-dobre-vrashtat-se-na-rabota/32674 Crimes.bg
Тримата ранени командоси от Лясковец вече са добре, връщат се на работа

 12 хил. лв. в помощ на близките на загиналия Шарков и други командоси бяха събрани на благотворителен турнир, съобщава ТВ7.Трите барети, които бяха ранени при злополучната акция в Лясковец, са почти възстановени и скоро могат да се върнат на работа. Те заявиха, че скоро ще са на бойното си място – поделението във Врана.Командосите бяха гости на детски боен турнир в памет на техния командир Емил Шарков, който беше убит при операцията. Повече от 12 000 лева събра Синдикалната федерация на служителите на МВР в помощ на семейството на Шарков и пострадалите командоси.12 отбора от цялата страна мериха сили в благотворителния турнир по Джуджицу в памет на баретата Емил Шарков.Милена Шаркова, съпругата на Емил Шарков, и нейната дъщеря бяха почетни гости на турнира. Специален плакет получиха и тримата командоси, които бяха ранени в Лясковец.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.