Телефонът на убитата Анна Леонтиева – използван и след смъртта й

https://crimes.bg/vodeshha-tema/telefonat-na-ubitata-anna-leontieva-izpolzvan-i-sled-smartta-y/37735 Crimes.bg
Телефонът на убитата Анна Леонтиева – използван и след смъртта й

Някой е направил сметка от 160 лева на телефона на убитата Анна Леонтиева

Анна Леонтиева оскърбила много лошо 23-години по-възрастния си мъж

Телефонът на зверски убитата Анна Леонтиева е бил използван и след смъртта й. Това разкри Герман Костин, мъжът, който съветва Анна и синът й Никита да дойдат в България, за да може момченцето да се лекува. Той е категоричен, че мобилният телефон на рускинята е работил и е бил използван доста време след нейното убийство. Като доказателство за думите си Костин изтъква факта, че на мобилното устройство е навъртяна сметка от цели 160 лева.

Телефонът е бил използван до преди буквално ден-два и то на територията на България, твърди мъжът. В интервю за „24 часа“ Герман Костин разказва още, че е видял Анна Леонтиева за последно през февруари тази година. Тя е била придружена от мъж, който е бил познат на малкия Никита, който го е наричал Паша.

Костин не крие, че има своя версия за случилото се с младата жена и сина й и в нея е намесен бащата на малчугана – бившият мъж на Анна. Който е с цели 23 години по-възрастен от нея. „Тя го оскърби много лошо“, категоричен е Костин, имайки предвид отношенията между убитата и съпруга й. И допълва, че в случая става въпрос не само за обида, но и за много пари, както и за корупция, чиито мащаби са непознати за границите на България.

Герман изтъква още, че за него е необяснимо как бащата на Никита, който е един от най-добрите педиатри в Русия, няма да забележи, че синът му има проблем. И то проблем, който е очевиден, тъй като детето е ходело доста лошо. „Как е възможно това?“, недоумява Костин.

Към момента от МВР отказват по-подробна информация по случая. Разследващите изтъкват само, че убийствата на майката и на сина са заради личен мотив.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.