Те разбиват класациите: Най-кекавите зодии са!

https://crimes.bg/vodeshha-tema/te-razbivat-klasaciite-nay-kekavite-zodii-sa/40134 Crimes.bg
Те разбиват класациите: Най-кекавите зодии са!

Има ли грип или настинка, тези зодии първи го хващат

Това са най-кекавите зодии в зодиака.Ето кои са най-болнавите знаци:

 

ОвенТе са склонни към дихателни и вирусни инфекции. За съжаление боледуват дълго време, защото са свикнали да прекарат болестта на крак.

Те практически не слушат никого и не си почиват качествено – камо ли да легнат докато са болни, затова имат проблеми със сърдечно-съдовата система и често - с износването на ставите.

Трябва да се грижат повече за себе си. 

РакТе са доста подозрителни и емоционални, а оттам идва и податливостта им към респираторните заболявания.

Могат да пипнат грип по няколко пъти в един сезон и да заразят всичките си близки и познати. Те са склонни също към различни алергии и астма.

Но ако Раците решат да се грижат за здравето си,  бързо ще засилят имунитета си, а подкрепата на техните близки ще им помогне в това. 

ВезниМного бързо могат да пипнат грип – още повече, ако често посещават обществени мероприятия и ползват градския транспорт.

Те ще трябва да извършват превенция на грипа и настинките, започвайки още през лятото – само така болестта няма да ги надвие през зимния сезон.

Склонни са да развият бронхит и пневмония. Други болежки, които може да ги налегнат, са заболявания на опорно-двигателния апарат.

Струва си да им се обърне по-сериозно внимание.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.