Спецакция "Лион": Заловиха 10 души, теглили незаконно пари от Малайзия и Филипините!

https://crimes.bg/vodeshha-tema/specakciya-lion-zaloviha-10-dushi-teglili-nezakonno-pari-ot-malayziya-i-filipinite/32839 Crimes.bg
Спецакция "Лион": Заловиха 10 души, теглили незаконно пари от Малайзия и Филипините!

Международна спецакция „Лион" между наши и френски антимафиоти лови престъпници, които източват банкомати със скимиращи устройства. „В рамките на съвместен екип за разследване с френските ни колеги и Европол, прокуратурата и ДАНС, провеждаме операция „Лион". Проверили сме 29 адреса във Варна, Разград и Силистра", обяви на пресконференция зам.-главният прокурор Борислав Сарафов.„Намерени са две работилници за скимираща техника, в които са открити скимиращи устройства, клонирани кредитни карти, много пари, документи, удостоверяващи теглене на пари от Малайзия, Индонезия и Филипините. Кредитните карти са на граждани на ЕС и САЩ. До момента са задържани 10 човека. Три от тях са поискали от френските власти европейска заповед за арест", поясни Сарафов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.