Скандалите около Семерджиев не спират: Не се яви в съда

https://crimes.bg/vodeshha-tema/skandalite-okolo-semerdzhiev-ne-spirat-ne-se-yavi-v-sada/28336 Crimes.bg
Скандалите около Семерджиев не спират: Не се яви в съда

Причинителят на тежкия инцидент, при който загинаха две пешеходкии не се яви в пред съда. Той и адвокатът му са депозирали молба, в която описва, че не може да присъства поради влошено здравословно състояние.




В същото време държавното обвинение предостави нови доказателства на съдебния състав и поиска Семерджиев да остане в ареста за постоянно преди делото, според тях има вероятност той да се укрие от правосъдието или извърши ново престъпление.


 


Повдиганите обвинения срещу него вече са общо 4, след като откриха и наркотици в катастрофиралия му джип. Разследващите заявиха, че откритото количество не е значително, но все пак е достатъчно да бъде обвинен.


 


В същото време неговият адвокат Мирослав Христов поиска от съда на подзащитният му да бъде изменена меркята с по-леката – домашен арест. Мотивите на адвоката за момента не са ясно, но вероятно става въпрос за влошеното здраве на клиента му.


 


Софийският апелативен съд разглежда дали да остави  в ареста Георги Семерджиев или да го пусне утях след прост на адвоката му към наложената мярка от градския съд.


 


Странната зависимост е, че обвиняемите често заболяват от всякакви болести, но точно от момента на тяхното задържане и повдигане на обвинение. Някак си, като по чудо оздравяват веднага след това…


 


Източник: БТВ

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.