Шок! Млад италианец почина мистериозно в Асеновград след бурна нощ с двама мъже

https://crimes.bg/vodeshha-tema/shok-mlad-italianec-pochina-misteriozno-v-asenovgrad-sled-burna-nosht-s-dvama-mazhe/32826 Crimes.bg
Шок! Млад италианец почина мистериозно в Асеновград след бурна нощ с двама мъже

Италианец издъхна мистериозно, докато гостувал на свой сънародник в Асеновград. 42-годишният Грациано Бруно е бил открит безжизнен в легло в апартамент на улица „Хан Крум” в събота сутринта. Сигналът в полицията е подаден от друг негов сънародник, който е наемател на жилището и временно пребиваващ в страната ни, съобщи "Марица."Две полицейски патрулки и линейка са били изпратени на адреса. След огледа медиците са категорични, че по тялото на мъжа не са открити следи от насилие.Според съседи от жилищната кооперация Грациано не е бил гост, а живеел партньорски с наемателя. Вечерта на гости на двамата мъже бил още един мъж и тримата се веселили. Италианците имали фирма за мебелно производство, регистрирана в Пловдив.Роднините на Бруно вече са уведомени за случилото се. Те са поискали Грациано да бъде погребан в Асеновград, а не да се транспортира обратно до Италия.Общината ще направи каквото се иска от нас като съдействие по този случай. Не е  постъпило искане за социално погребение до момента. Знам, че се изчаква съдебно-медицинското заключение, за да се извърши след това и погребението, коментира заместник-кметицата по хуманитарни дейности, инж. Мария Вълканова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.