Сандаски безумици! Момиче обвинява таксиджия в изнасилване, той нейни роднини в опит да го убият!

https://crimes.bg/vodeshha-tema/sandaski-bezumici-momiche-obvinyava-taksidzhiya-v-iznasilvane-toy-neyni-rodnini-v-opit-da-go-ubiyat/32731 Crimes.bg
Сандаски безумици! Момиче обвинява таксиджия в изнасилване, той нейни роднини в опит да го убият!

 21-годишна санданчанка обвини таксиметров шофьор в изнасилване, снощи момичето е депозирало жалба в местната полиция, пише Struma.com от свои източници. Девойката се явила малко след 23 часа в управлението и разказала пред ченгетата, че таксиджия, когото познавала я натикал насила в автомобила си, завел я в хотел, където осъществил с нея насилствен полов акт. Оплакването й има предистория, разказаха запознати.В понеделник вечерта жалба в полицията срещу братовчед на девойката подал набеденият в изнасилване таксиметров шофьор. Според него, братовчед на 21 -годишната го преследвал с нож и го заплашвал "Ако се занимаваш с братовчедката, ще те убия". След а жалба на таксиметровия шофьор последвала и жалбата за изнасилване. Казусът е заплатен, но ченгетата започнаха работа по случая. Много трудно ще бъде доказано дали има изнасилване. Предполага се, че "изнасилвачът" и момичето са имали някакви любовни отношения, но забранени от роднините. За да му отмъсти, че се оплакал от братовчеда, момичето реагирало с контраудар и вероятно заради това депозирала жалба за изнасилване. Работата по изясняване на изнасилването и заплахите продължава.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.