Само в ПИК! Зверско меле на булевард "Мадрид", мутри пребиха двама столичани!

https://crimes.bg/vodeshha-tema/samo-v-pik-zversko-mele-na-bulevard-madrid-mutri-prebiha-dvama-stolichani/36546 Crimes.bg
Само в ПИК! Зверско меле на булевард "Мадрид", мутри пребиха двама столичани!

Страхотен екшън се разигра преди два дни в центъра на София, видя репортер на ПИК.Мутри с черен джип пребиха двама столичани. Причината била, че пострадалите дръзнали да засекат двамата бабаити с колата си.Веднага след инцидента агресорите, oблечени изцяло в черно, изскочиха от тузарското си возило и без никакви уговорки се нахвърлиха върху противниците си. Екшънът се разигра на столичния булевард "Мадрид" пред стотици слисани софиянци.Двете мутри налагаха с юмруци и ритници като обезумели, а ударите бяха толкова силни, че телефонът на един от битите изхвръкна върху трамвайните линия.Нападнатите мъже просто седяха и се остaвиха да бъдат пребити, докато не дойде полицейски екип, който предотврати фатален изход от свадата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.