Само с 2 лъжици: Заличаваме бръчките за 2 седмици!

https://crimes.bg/vodeshha-tema/samo-s-2-lazhici-zalichavame-brachkite-za-2-sedmici/39584 Crimes.bg
Само с 2 лъжици: Заличаваме бръчките за 2 седмици!

За две седмици ще се простите с голяма част от бръчките си!

 

Коя жена не е суетна и не се тормози от бръчките, особено от тези по лицето си. Е, оказа се, че има супер лесен, евтин и много ефективен начин за заличаването им. Ще ви отнеме само две седмици, докато видите първите резултати. Но не се отказвайте, а продължете до пълната промяна на кожата ви.

Трябват ни две чаени или по-малки супени лъжици от порцелан или най-обикновени. Важното е да нямат остри ръбове.

Вторият компонент е натурално етерично масло, които не предизвиква алергична реакция или запушване на порите. Най-добри за целка са шипковото, бадемово, гроздово, кайсиево масло или жожоба. Ако предпочитате обаче, може да ползвате и добър крем за лице.

На трето място ни трябват две купи с топла и студена вода, за да се получи уникален контрастен масаж на кожата.

Задължително е да не си правите пилинг преди масажа, както и да държите лъжиците чисти само за него. А начинът на изпълнение е лесен – нанасяме масло или крем по задната страна на лъжиците, за да се плъзгат леко и започваме на масажираме лицето си и под очите.

Правете масажите сутрин и вечер, но без да натискате, за да не разпъвате кожата си. С тези масажи ще намалите бръчките под очите, на челото, назолабиалните бръчки и отпускането на шията. Успех!

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.