Съд в Кърджали праща нашенец в Англия, там го издирват за три престъпления

https://crimes.bg/vodeshha-tema/sad-v-kardzhali-prashta-nashenec-v-angliya-tam-go-izdirvat-za-tri-prestapleniya/36505 Crimes.bg
Съд в Кърджали праща нашенец в Англия, там го издирват за три престъпления

Великобритания иска да вкара нашенец зад решетките за осем години, съобщи 24rodopi. Кърджалийският съд реши да изпрати родопчанина С.М. на властите на Острова, след издадена Европейска заповед за арест от заместник окръжния съдия на Престън. Българинът е с чисто съдебно минало у дома, но пък успял да се прояви във Великобритания. Нашенецът е извършил три престъпления, се посочва в заповедта за арест.С.М. нарушил обществения ред, нападнал човек, избивайки му два зъба, след което престъпил закона, укривайки се при постановена гаранция от властите в страната. За първите два гафа нашенецът го чакат съответно до три и пет години затвор. Бягството и укриването от наказание пък ще му донесе още поне 12 месеца зад решетките.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.