С каква снаха ви е дарила съдбата?( Част 1)

https://crimes.bg/vodeshha-tema/s-kakva-snaha-vi-e-darila-sadbata-chast-1/39751 Crimes.bg
С каква снаха ви е дарила съдбата?( Част 1)

 

Снахата или съпругата на сина ви

 

Някои свекърви приемат снахата като дъщеря, други цял живот воюват с нея. Но с каква снаха ви е дарила съдата зависи и от зодиакалния знак.

 

Според астролозите зодията има значение какъв е  характера на половинката на най-милото ви-вашия син.

 

Най-трудна за „преглъщане” е снахата от зодия Близнаци

 

 

Снахите зодия Близнаци са трудни за разбиране хора. Бавно свикват с живота на омъжени жени, но гъвкавостта им помага да се напаснат към всяка ситуация.

 

Винаги търсят опората на съпруга си. При конфликт с родителите му и очакват той да заеме нейната страна, независимо от всичко. 

  

11. Снаха зодия Овен

Снахите зодия Овен са нетърпеливи и не обичат да ги съветват. Приемат всички съвети като груба форма на намеса в личното пространство.

 

Обичат винаги да става каквото кажат. Понеже са огнен знак предпочитат да доминират, дори над свекъра и свекърва си и новото си семейство.

 

В същото време обаче са готови да минат през огъня за съпруга си и са много предани. 

 

10. Снаха зодия Водолей

  

Водолеите са независими и целеустремени. Снахите зодия Водолей уважават семейните ценности, но няма да се спрат пред нищо да постигнат целите си и няма да се вслушат в съвети, дадени от свекъра и свекърва си.

 

За тях свекърва и свекървата винаги остават хора, които уважават, но винаги приемат думите им с някои резерви. 

  

9-то място се пада на снаха от зодия Риби

  

Снахата зодия Риби е още една "тиха, но дълбока вода". Не се оставя никой да й се качва на главата, особено свекъра и свекървата.

 

Търпелива е, но веднъж прелее ли чашата на търпението й, не е склонна на компромиси. 

·           

8. Снаха зодия Стрелец

  

Снахите зодия Стрелец са уверени и безкомпромисни. Добре отиграват всяка по-трудна ситуация със свекърва и свекървата, без да дават повод за скандали. Снахата Стрелец винаги ще намери път, който устройва и едната, и другата страна, без да се стига до караници. 

  

7. Снаха зодия Скорпион

 

Скорпионите по принцип са една от най-трудните за разбиране зодии. Затова не е изненада, че в началото биват възприемани с резерви от свекъра и свекървата си.

 

Зад студената външност на Скорпиона обаче се крие мил и забавен човек, макар и с малко по-рязък характер.

 

За сметка на това обаче Скорпионите са отзивчиви и всеотдайни съпруги и разкриват цялата си същност пред половинките си от самото начало.

 

6-та поред в класацията е снаха от зодия Козирог

 

Козирогът е принципен и често пъти твърдоглав. Същото важи и за снахите Козирог. С тях не е лесно да се разбереш, защото отстояват позицията си до последно и са готови да се скарат с всички по пътя си.

 

Въпреки всички скандали обаче, са готови да запазят добрите отношения със свекъра и свекървата си в дългосрочен план и никой битов проблем няма да попречи на това.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.