Родените на тези дати имат кармичен дълг

https://crimes.bg/vodeshha-tema/rodenite-na-tezi-dati-imat-karmichen-dalg/39779 Crimes.bg
Родените на тези дати имат кармичен дълг

В нумерологията има теория, че хората, родени на определени дати, независимо от месеца и годината, имат особена карма. 

Така че, ако денят ви на раждане съвпада с тези числа, вижте какво се очаква от вас:

Хората, родени на 13-ти  - За тези хора се казва, че ще се реализират всяка мечта и всяка цел, но трябва да се научат да се справят с препятствия.

След всеки провал те са в колапс емоционално, престават да вярват в себе си, имат чувството, че е дошъл краят на света, вместо да вземат поука и да бъдат благодарни, че имат такава възможност.

Всяка цел в живота си те ще достигат задължително с едно или две препятствия. Но това не трябва да ги плаши, а напротив, да ги мотивира!

 

Хората, родени на 14-ти -  Тези личности са склонни към фриволно поведение, към изневяра, към незачитане на другите и изобщо обичат да правят каквото си искат.

Ако и вие сте сред тях, знайте, че вашата карма попада в сферата на изпитанията и трябва да си поставите цел, която да следвате. Тя може да е свързана с личностно развитие, развитие на бизнеса, обучение.

Смята се, че имате силата да промените дори света.

 

Хората, родени на 16-ти  - Щом сте родени на тази дата, това означава, че трябва да действате иновативно.

Вие имате карма да започнете нещо и да водите останалите по стъпките си. За целта се изисква много кураж и силна интуиция. Не се притеснявайте, и двете ги имате в изобилие, просто е необходимо повече да повярвате в себе си.

Не трябва да сте иронични и цинични – това поведение ще ви създаде негативна енергия, която ще ви отдалечи от съдбовният път, който е необходимо да следвате. Всеки ден трябва да давате началото на нещо ново.

И да го правите с цялата си любов и желание. Например, да засадите дръвче, да спечелите приятел, да помогнете на някого, да направите творческа промяна на работното място, да посетите ново място.

 

Хората, родени на 19-ти  - Вие сте от хората, които изобилстват от морална и емоционална подкрепа за останалите.

Склонни сте към уединение и обичате да си седите предимно у дома. Това трябва да се промени. Всеки ден трябва да говорите с познати и непознати.

Да давате съвети, да се вслушвате, да помагате, да мотивирате.

Благодарение на вас и вашите думи, много хора ще открият щастието, любовта, а на някои дори ще спасите живота!

Вие сте посланиците на доброто, раздавачи на надежда, вие сте мъдри съветници – това е вашата съдба.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.