Приятели на убиеца на бременната Петя към момче: „Ти ще си вторият в шахтата!“

https://crimes.bg/vodeshha-tema/priyateli-na-ubieca-na-bremennata-petya-kam-momche-ti-shte-si-vtoriyat-v-shahtata/34595 Crimes.bg
Приятели на убиеца на бременната Петя към момче: „Ти ще си вторият в шахтата!“

Приятели на единия от убийците на бременната 20-годишна Петя Тодорова от столичния квартал „Обеля“, заплашват хора, обявили се против Емил Азов, с убийство. Мъж на име Victor ** ***** е написал следния коментар:„EI BOJDARE NE SE ME6I TAM KADETO NETIE RABOTATA I GLEDAI DA ISTRIE6 VSI4KO KOETO PISA DA NE SI VTORIT TI VAV TAZI 6AXTA PO DOBRE SI TARSI DRUGA RABOTA I NEDEI SE ZANIMAVA DA PI6E6 KOMETARI BEZ DA POZNAVA6 XORATA“Причина за заплахата е,  че въпросният Божидар е отправил обидни квалификации към Емил Азов под снимката на корицата му в “Facebook”.Припомняме,  че Емил Азов направи пълни самопризнания за това, че заедно с Михаил Миков, интимен приятел на жертвата, е умъртвил бременната Петя Тодорова по особено жесток начин, нанасяйки й жесток побой и оставяйки я да умре в улична канавка. Негови са следните думи: „Просто ми стана много скучно и досадно. С приятеля ми решихме да я убием, за да се разнообразим”Междувременно се оказа, че Азов е имал и други подобни садистични прояви. Той е опитал да запали бившата си приятелка жива, а телефонният му номер е публикуван в Интернет с коментар, че измъчва невинни животни. Преди време осиновил малко коте, за да счупи гръбнака и лапичката му и да го остави да умре.Тялото на 20-годишната Петя беше открито на 5 март в улична шахта в столичния „Западен парк“.  Според  разказите на двамата убийци, тримата решили да се разходят, за да решат какво да правят с бебето, което Петя скоро разбрала, че очаква от Емил. Когато стигнали на отдалечено от хората място, двамата мъже започнали да ритат момичето и да го бият с подръчни материали.Въпреки молбите и плача на Петя, те не спряли докато не спряла да се движи. Тогава единият я стиснал за гърлото, а после я съблекли гола, хвърлили я в шахтата, в която е открито тялото й по-късно, и започнали да хвърлят пръст, камъни и пръчки върху нея. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.