Приключи акцията на полицията в хотел "Лагун", изчезналото момиченце не е там (снимки)

https://crimes.bg/vodeshha-tema/priklyuchi-akciyata-na-policiyata-v-hotel-lagun-izcheznaloto-momichence-ne-e-tam-snimki/35831 Crimes.bg
Приключи акцията на полицията в хотел "Лагун", изчезналото момиченце не е там (снимки)

Поморийският хотел "Лагун" буквално бе изтърбушен след спецакцията на МВР, в която трябваше да бъде открита изчезналата 9-годишна Александра Тодорова.Претърсването продължи два часа и половина, но безуспешно.Хотелът е напълно опразнен, но не е запечатан.Камериерките и другите служители липсват.Всички стаи са разбити.Връзката с ключовете е захвърлена на рецепцията.По-рано днес майката на отвлечената Александра излезе от хотела с малко русо момиченце. Радостта, че изчезналото дете е открито обаче, бе кратка. Оказа се, че момиченцето не е Александра, а нейна приятелка. Какво е правела в хотела с майката Ева не е ясно. Най-вероятно е била повикана, за да разпознае нейна играчка или дрешка.Сутринта разследващите откриха гривната на момичето в училищния двор. Тя обаче може да е била изгубена през деня и да няма връзка с изчезването й, съобщава burgasutre.bg.Няма официална информация дали похитителите са се свързали със семейството, за да искат откуп.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.