Полицията арестува трима мъже, участници в организирана престъпна група в Козлодуй

https://crimes.bg/vodeshha-tema/policiyata-arestuva-trima-mazhe-uchastnici-v-organizirana-prestapna-grupa-v-kozloduy/33971 Crimes.bg
Полицията арестува трима мъже, участници в организирана престъпна група в Козлодуй

Полицията задържа трима мъже, участници в организирана престъпна група в Козлодуй, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи-Враца, предаде агензия "Фокус".Операцията е във връзка с продължаващата работа по цялостното документиране и доказване на престъпната дейност на групата, неутрализираната от ГДКП под ръководството на Специализираната прокуратура.Трима мъже, участници в организирана престъпна група с лидер А.П. - Главестия са задържани в град Козлодуй при проведена полицейска акция от служители на ГД” Криминална полиция”.Операцията е във връзка с продължаващата работа по цялостното документиране и доказване на престъпната дейност на неутрализираната от ГДКП под ръководството на Специализираната прокуратура на 11 август организирана група, извършила тежки криминални престъпления на територията на област Враца и страната.В хода на проведените допълнителни оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия са събрани доказателства за престъпната дейност на криминално проявените В.Д. на 34 години, Д.Д. на 32-години и Ц.Д. на 36 години, и тримата от град Козлодуй, известни с прозвището Мишките.Срещу тях са повдигнати обвинения за участие в организирана престъпна група. Задържани са за срок до 72 часа. Продължава работата по цялостното документиране на престъпната дейност на групата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.