Под крилото на Кики! Полицаи слугуват на Пепи Еврото, товарят му креват от ИКЕА

“Продължаваме промяната” обърна МВР в хамалска фирма на Осемте джуджета

https://crimes.bg/vodeshha-tema/pod-kriloto-na-kiki-policai-sluguvat-na-pepi-evroto-tovaryat-mu-krevat-ot-ikea-5/112092 Crimes.bg
Под крилото на Кики! Полицаи слугуват на Пепи Еврото, товарят му креват от ИКЕА

“Продължаваме промяната” обърна МВР в хамалска фирма на Осемте джуджета

Скандални снимки, направени от наш читател през май 2022 г., когато на власт беше Кирил Петков, показват как униформени полицаи товарят мебели от ИКЕА в тузарския джип на Пепи Еврото. Операцията по подновяване на интериора в дома на бившия следовател се ръководи лично от бившата му съпруга Любена Петрова, която дава вещи указания на ченгетата.

 

Полицаите от своя страна са влезли в ролята на хамали и без капка свян пред пагона, подг*зуват на лобиста и развратната му половинка. Позорната сцена се разиграва в работно за ченгетата време. Вместо да охраняват сигурността на българските граждани, те пренасят кревата, в който може би жената на Петър Петров е заснета да обслужва на караминьол трима дибидюс голи мъже.

 

И всичко това става с благословията на премиера (по онова време) Кирил Петков, който, без съмнение, носи крайната отговорност за деянията на всеки гражданин, получаващ заплата от бюджета на държавата.

Източник: crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.